Business

Pristupnica

Kategorija: Službeni dokumenti Objavljeno: Nedjelja, 23 Studeni 2014 Napisao/la Super User

CROATIAN MASTER CHEFS ASSOCIATION


ČLANSTVO I REGISTRACIJA
KATEGORIJE ČLANSTVA:

 

JUNIOR MASTER ŠEF

Titulu Junior Master Šefa može ostvariti član s minimalno pet (5) godina radnog iskustva na poziciji šefa ili sous-šefa te osvojenih dvadeset (20) bodova na međunarodnim natjecanjima, od čega jedna medalja mora biti zlatna. Nakon odobrenja titule, član će dobiti Master Šef certifikat, medalju s ŽUTOM lentom i kuharsku jaknu/uniformu Hrvatskog Master Šefa. Medalju s žutom lentom član je dužan nositi u svakoj svečanoj gastronomskoj i sličnoj prigodi

MASTER ŠEF

Titulu Master Šefa može ostvariti član s minimalno deset (10) godina radnog iskustva na poziciji šefa ili sous-šefa te osvojenih četrdeset (40) bodova na međunarodnim natjecanjima, od čega dvije medalje moraju biti zlatne. Nakon odobrenja titule, član će dobiti Master Šef certifikat, medalju s PLAVOM lentom i kuharsku jaknu/uniformu Hrvatskog Master Šefa. Medalju s plavom lentom član je dužan nositi u svakoj svečanoj gastronomskoj i sličnoj prigodi.

SENIOR MASTER ŠEF

Titulu Senior Master Šefa može ostvariti član s iznimnim rezultatima u djelovanju na realizacij programa „Hrvatskog Master Šefa“ i na promicanju profesije. Nakon odobrenja titule, član će dobiti Master Šef certifikat, medalju s CRVENOM lentom i kuharsku jaknu/uniformu Hrvatskog Master Šefa. Medalju s crvenom lentom član je dužan nositi u svakoj svečanoj gastronomskoj i sličnoj prigodi.

ČLAN

Članom Hrvatskog Master Šefa može postati svatko tko je simpatizer ili suradnik udruge, te svatko tko je kuhar ili dolazi iz ugostiteljske branše.

 

PROCES REGISTRACIJE:

Nakon slanja ispunjene pristupnice, istu će razmotriti Savjet CMCA. Sukladno Vašem iskustvu, vještinama i postignućima, dodijeliti će Vam se jedan od sljedećih rankova:

ČLAN • JUNIOR MASTER ŠEF • MASTER ŠEF • SENIOR MASTER ŠEF

 

 

BODOVANJE:

Zlatna medalja - 10 bodova • Srebrna medalja - 7 bodova • Brončana medalja - 5 bodova •  Merit - 3 boda

 

 

 Ostale kategorije članstva:

 

Iznimno ovim priznanjima, na prijedlog predsjednika, a po odluci Savjeta Hrvatskog Master Šefa, radi posebnog doprinosa savezu mogu se dodijeliti sljedeće titule:

 

POČASNI ČLAN

Počasnim članom za tekuću ili slijedeću godinu može postati kolega iz drugih asocijacija čija nam suradnja može biti od koristi. Počasni član biti će nagrađen certifikatom Hrvatskog Master Šefa.

DOŽIVOTNI POČASNI ČLAN

Doživotnim počasnim članom može postati kolega iz drugih asocijacija, koji je svojim radom utjecao na boljitak i razvoj Hrvatskog Master Šefa. Doživotni počasni član biti će nagrađen certifikatom Hrvatskog Master Šefa i medaljom s PLAVOM lentom.

Doživotnim počasnim članom mogu postati pojedinci iz javnog života, gospodarstva, medija i politike, koji su svojim djelovanjem bitno pomogli razvoj i prosperitet saveza

  • Odluku o priznanjima za nečlanove donosi Savjet Hrvatskog Master Šefa
  • Odluku o priznanjima iznimno može donijeti vođa tima na gostovanjima    UPISNINA I ČLANARINA

 

UPISNINA U CMCA IZNOSI 200€/1500kn A PODRAZUMIJEVA:

Godišnju članarinu
Cetrifikat o članstvu
Bluzu s imenom i značku (+ promo materijali kako se budu izrađivali)

GODIŠNJA ČLANARINA IZNOSI 50€/375kn

Uplaćena  godišnja članarina vrijedi godinu dana (365 dana od dana uplate).

 

Ovdje skinite PRISTUPNICU

 

 

 

Hitovi: 8025
CMCA.hr
Croatian Master Chefs Association
Udruga Hrvatski master šef

Vicka Butorovića 64, 21450 Hvar, Hrvatska
Tel: ++385 (0)98 1688 797
|