Business

O nama

 

Hrvatski Master Šef (Croatian Master Chefs Association) osnovan je 2013. godine od strane prvog hrvatskog kulinarskog suca i World Master Chefa, Ivana Buzolića.


Ciljevi udruge su promicanje i unaprijeđenje hrvatske gastronomije u zemlji i u inozemstvu, edukacija i mentoriranje mladih kuhara, suradnja sa sličnim asocijacijama iz svijeta na najvišoj razini, organizacija kulinarskih natjecanja i sudjelovanje na svim relevantnim natjecanjima u regiji i svijetu.

U kratkom vremenu od osnutka udruge, brojnim priznanjima i medaljama sa svjetskih natjecanja dokazali smo ne samo kvalitetu kadra kojim raspolažemo, već i bogatstvo hrvatske kuhinje za koju će se u svijetu tek čuti.
Kontakti koje smo prikupili na brojnim gostovanjima diljem svijeta, garancija su kvalitete i raznolikosti edukacije koje nudimo svojim članovima; bilo da tražite doškolovanje, posao, savjet u vezi poslovanja ili samo informaciju o sljedećem natjecanju.

Ukoliko smatrate da svojim kvalifikacijama pripadate timu Hrvatskog Master Šefa, ili samo želite biti dijelom najbolje hrvatske gastronomske priče, obratite nam se i postanite naš ČLAN.
Veselimo Vam se!

CMCA.hr
Croatian Master Chefs Association
Udruga Hrvatski master šef

Vicka Butorovića 64, 21450 Hvar, Hrvatska
Tel: ++385 (0)98 1688 797
|