Business

Službeni dokumenti

Odluka o upisnini i članarini u hrvatskom master šefu

Kategorija: Službeni dokumenti
Objavljeno: Četvrtak, 05 Ožujak 2015
Napisao/la Super User

Temeljem članka 9. Statuta „Hrvatskog master šefa“,  redovna godišnja Skupština održana u Hvaru
15. 11. 2014. godine donosi:

ODLUKU O UPISNINI I ČLANARINI  U HRVATSKOM MASTER ŠEFU

 

1.                   Upisnina u CMCA iznosi 200€/1500kn a podrazumijeva:
- Godišnju članarinu
- Cetrifikat o članstvu
- Bluzu s imenom i značku (+ promo materijali kako se budu izrađivali)

2.                   Godišnja članarina iznosi 50e/375kn

3.                   Uplaćena  godišnja članarina vrijedi godinu dana (365 dana od dana uplate).

4.                   Evidenciju o upisnini i članarini vodi tajnik

 

Upisniui i članarinu molimo uplatite na transakcijski račun otvoren kod Privredne banke Zagreb: HR 7823400091110623702, s pozivom na broj: 111-2014 

U Hvaru, 15. 11. 2014.                                                                                
Predsjednik: Ivan Buzolić

Statut udruge

Kategorija: Službeni dokumenti
Objavljeno: Ponedjeljak, 07 Travanj 2014
Napisao/la Super User

 

 

O nama

Kategorija: Službeni dokumenti
Objavljeno: Srijeda, 04 Siječanj 2012
Napisao/la CMCA

 

Hrvatski Master Šef (Croatian Master Chefs Association) osnovan je 2013. godine od strane prvog hrvatskog kulinarskog suca i World Master Chefa, Ivana Buzolića.


Ciljevi udruge su promicanje i unaprijeđenje hrvatske gastronomije u zemlji i u inozemstvu, edukacija i mentoriranje mladih kuhara, suradnja sa sličnim asocijacijama iz svijeta na najvišoj razini, organizacija kulinarskih natjecanja i sudjelovanje na svim relevantnim natjecanjima u regiji i svijetu.

U kratkom vremenu od osnutka udruge, brojnim priznanjima i medaljama sa svjetskih natjecanja dokazali smo ne samo kvalitetu kadra kojim raspolažemo, već i bogatstvo hrvatske kuhinje za koju će se u svijetu tek čuti.
Kontakti koje smo prikupili na brojnim gostovanjima diljem svijeta, garancija su kvalitete i raznolikosti edukacije koje nudimo svojim članovima; bilo da tražite doškolovanje, posao, savjet u vezi poslovanja ili samo informaciju o sljedećem natjecanju.

Ukoliko smatrate da svojim kvalifikacijama pripadate timu Hrvatskog Master Šefa, ili samo želite biti dijelom najbolje hrvatske gastronomske priče, obratite nam se i postanite naš ČLAN.
Veselimo Vam se!

Pristupnica

Kategorija: Službeni dokumenti
Objavljeno: Nedjelja, 23 Studeni 2014
Napisao/la Super User

CROATIAN MASTER CHEFS ASSOCIATION


ČLANSTVO I REGISTRACIJA
KATEGORIJE ČLANSTVA:

 

JUNIOR MASTER ŠEF

Titulu Junior Master Šefa može ostvariti član s minimalno pet (5) godina radnog iskustva na poziciji šefa ili sous-šefa te osvojenih dvadeset (20) bodova na međunarodnim natjecanjima, od čega jedna medalja mora biti zlatna. Nakon odobrenja titule, član će dobiti Master Šef certifikat, medalju s ŽUTOM lentom i kuharsku jaknu/uniformu Hrvatskog Master Šefa. Medalju s žutom lentom član je dužan nositi u svakoj svečanoj gastronomskoj i sličnoj prigodi

MASTER ŠEF

Titulu Master Šefa može ostvariti član s minimalno deset (10) godina radnog iskustva na poziciji šefa ili sous-šefa te osvojenih četrdeset (40) bodova na međunarodnim natjecanjima, od čega dvije medalje moraju biti zlatne. Nakon odobrenja titule, član će dobiti Master Šef certifikat, medalju s PLAVOM lentom i kuharsku jaknu/uniformu Hrvatskog Master Šefa. Medalju s plavom lentom član je dužan nositi u svakoj svečanoj gastronomskoj i sličnoj prigodi.

SENIOR MASTER ŠEF

Titulu Senior Master Šefa može ostvariti član s iznimnim rezultatima u djelovanju na realizacij programa „Hrvatskog Master Šefa“ i na promicanju profesije. Nakon odobrenja titule, član će dobiti Master Šef certifikat, medalju s CRVENOM lentom i kuharsku jaknu/uniformu Hrvatskog Master Šefa. Medalju s crvenom lentom član je dužan nositi u svakoj svečanoj gastronomskoj i sličnoj prigodi.

ČLAN

Članom Hrvatskog Master Šefa može postati svatko tko je simpatizer ili suradnik udruge, te svatko tko je kuhar ili dolazi iz ugostiteljske branše.

 

PROCES REGISTRACIJE:

Nakon slanja ispunjene pristupnice, istu će razmotriti Savjet CMCA. Sukladno Vašem iskustvu, vještinama i postignućima, dodijeliti će Vam se jedan od sljedećih rankova:

ČLAN • JUNIOR MASTER ŠEF • MASTER ŠEF • SENIOR MASTER ŠEF

 

 

BODOVANJE:

Zlatna medalja - 10 bodova • Srebrna medalja - 7 bodova • Brončana medalja - 5 bodova •  Merit - 3 boda

 

 

 Ostale kategorije članstva:

 

Iznimno ovim priznanjima, na prijedlog predsjednika, a po odluci Savjeta Hrvatskog Master Šefa, radi posebnog doprinosa savezu mogu se dodijeliti sljedeće titule:

 

POČASNI ČLAN

Počasnim članom za tekuću ili slijedeću godinu može postati kolega iz drugih asocijacija čija nam suradnja može biti od koristi. Počasni član biti će nagrađen certifikatom Hrvatskog Master Šefa.

DOŽIVOTNI POČASNI ČLAN

Doživotnim počasnim članom može postati kolega iz drugih asocijacija, koji je svojim radom utjecao na boljitak i razvoj Hrvatskog Master Šefa. Doživotni počasni član biti će nagrađen certifikatom Hrvatskog Master Šefa i medaljom s PLAVOM lentom.

Doživotnim počasnim članom mogu postati pojedinci iz javnog života, gospodarstva, medija i politike, koji su svojim djelovanjem bitno pomogli razvoj i prosperitet saveza

  • Odluku o priznanjima za nečlanove donosi Savjet Hrvatskog Master Šefa
  • Odluku o priznanjima iznimno može donijeti vođa tima na gostovanjima    UPISNINA I ČLANARINA

 

UPISNINA U CMCA IZNOSI 200€/1500kn A PODRAZUMIJEVA:

Godišnju članarinu
Cetrifikat o članstvu
Bluzu s imenom i značku (+ promo materijali kako se budu izrađivali)

GODIŠNJA ČLANARINA IZNOSI 50€/375kn

Uplaćena  godišnja članarina vrijedi godinu dana (365 dana od dana uplate).

 

Ovdje skinite PRISTUPNICU

 

 

 

CMCA.hr
Croatian Master Chefs Association
Udruga Hrvatski master šef

Vicka Butorovića 64, 21450 Hvar, Hrvatska
Tel: ++385 (0)98 1688 797
|