12. i 13. ožujka 2015., Bjelovar je bio domaćin drugog međunarodnog kupa kuhara i slastičara „Slatka nit“ u organizaciji Udruge kuhara grada Bjelovara.
Teme natjecanja su bile hladno predjelo (eksponati) od kunića i sira, toplo glavno jelo od veprovine, te desert eksponati od kruške, meda i oraha.
Croatian Master Chefs Association su predstavljali predsjednik asocijacije Ivan Buzolić koji je bio član ocjenjivačkog suda, te Antonio Buzolić i Maja Mačković kao natjecatelji.
Antonio i Maja su za svoje predjelo i jelo osvojili srebro, zlato za desert, te time postali i ukupni pobjednici kupa u finalnom poretku.
U ceremonijalnom dijelu programa Ivan Buzolić proglašen je počasnim članom Udruge kuhara grada Bjelovara, a u našu asocijaciju smo sa zadovoljstvom primili nove počasne Master chefove; gospodina Branka Ognjenovića i glavnog organizatora manifestacije, gospodina Božidara Miodragovića.
U ime Hrvatskog Master Šefa zahvaljujemo na pozivu, dobroj organizaciji te razvoju i poticanju hrvatske gastronomije.