Business

Delegacija CMCA na "Danima ludaje" u Kikindi dogovorila prvu specijalizaciju mediteranske kuhinje na CMCA akademiji

Kategorija: Uncategorised Objavljeno: Petak, 16 Listopad 2015 Napisao/la Super User

Na poziv gđe Stanislave Hrnjak, pročelnice za obrazovanje, kulturu i informiranje Grada Kikinde i gospodina Tomislava Bartolića ravnatelja Ekonomsko-trgovačke škole iz Kikinde, a temeljem lani dogovorene suradnje, delegacija CMCA boravila je u Kikindi, od 10. do 11. listopada, na 30. Jubilarnim „Danima ludaje“ (bundeve).

 

 

 

Ovo je najznačajnija godišnja manifestacija u Kikindi kada domaćini iz Grada i ostalih institucija ugošćuju svoje uzvanike i goste iz svijeta kulture, gospodarstva, politike iz zemlje i inozemstva i prezentiraju im svoje kapacitete i mogućnosti. Na sjajno domaćinstvo, predstavnici udruge Hrvatski Master Šef (CMCA) Ivan Buzolić, Nikša Ivičević i Ivan Perić, odgovorili su pripremivši niz jela iz dalmatinske kuhinje koje su nazočni na manifestaciji s oduševljenjem konzumirali.

Ovom prigodom je delegacija CMCA s predstavnicima Grada i škole dogovorila dolazak prve trojice postdiplomanata na specijalizaciju Mediteranske kuhinje na Akademiju CMCA.
"Osim samog početka rada akademije i obrazovanja, ovaj dogovor smatramo najznačajnijom suradnjom u budućnosti edukacije i napredovanja, ali i povezanosti i radu u regiji. " - rekao je Buzolić, predsjednik CMCA.

 

Iz turističke zajednice Kikinde kažu:

CROATIAN MASTER CHEFS ASSOCIATION sa Hvara i Udruga "Trogirski gastronom" iz Trogira sa kolegama iz Kulinarske federacije Srbije iz Beograda napravili su pravi spektakl na gradskom trgu u subotu. 
Njihovi specijaliteti morske, mediteranske kuhinje spojene sa specijalitetima od ludaje izazvali su pravu pometnju među posetiocima. Raznolikost ukusa omeđena vrhunskim majstorijama kulinara nikog nije mogla ostaviti ravnodušnim. 
Jednostavno, bilo je - prste da poližeš!

 

Video intervju - Ivan Buzolić, predsjednik "Croatian Master Chefs Associations"

Hitovi: 8491
CMCA.hr
Croatian Master Chefs Association
Udruga Hrvatski master šef

Vicka Butorovića 64, 21450 Hvar, Hrvatska
Tel: ++385 (0)98 1688 797
|